Beoordelingen van Seasons Eindhoven

Recente recensies van Seasons Eindhoven

5 sterren na 47 reviews

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was lekker. Echter waren ze onderdelen vergeten mee te leveren. Hierover gebeld. Ze hebben aangegeven dit de volgende keer goed te maken bij een volgende bestelling. Dat is fijn. Ondanks dat ik de vorige keer een voedselvergiftiging had opgelopen, toch weer besteld, omdat het wel erg lekker is daar. Jammer genoeg nu twee keer achter elkaar iets wat niet helemaal goed ging. Hopelijk de volgende keer beter. Iedereen kan fouten maken!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Verse sushi, heerlijk!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekkere sushi. De garnalen blijven niet zo warm, worden slap als je van iets verder moet komen. De Wasabi uit het zakje was niet lekker. Jammer dat er geen gember bij zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker! Personeel had wat vriendelijker over mogen komen. :) Vooral tegen de bezorger van ubereats.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi schaal was heerlijk maar de zoete broodjes waren heel droog.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ruime keus, lekker vers, en heerlijk van smaak.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was zacht en zompig. Vorige keer was de bestelling ook al niet zoals ik van jullie gewend ben en daar was dus ook een compensatie voor beloofd; het feit dat jullie je er vanaf maken met een zakje gratis kroepoek bij een bestelling van 45,- vind ik maar een gênante vertoning. Dit was de laatste keer dat ik bij jullie besteld heb.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heel lekker, echt een aanrader.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker maar er zaten helaas geen eetstokjes bij.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldige en lekkere sushi! We zijn de bestelling zelf gaan ophalen op Valentijnsdag en we vinden het zo ontzettend leuk dat we gratis tempura garnalen erbij krijgen. Ik vind dat Seasons hun klanten echt verwend tijdens de lockdown, ze doen er alles aan om het restaurant zo goed mogelijk bij je thuis te brengen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb rekening gehouden met de drukte, Bestelling was een uur te laat en ook niet helemaal zoals besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi very tasty 😋. The tofu this time was nit as good as usual, but instead quite dry and hard. I ordered so many times and this is first time is ok but not perfect.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Op voorhand heb ik gebeld om te vragen hoelang bezorging zou duren. Dit was maximaal 45 minuten. Op basis van die informatie deed ik mijn bestelling en pas 2 uur later, werd het eten bij mij bezorgd.... Na 1.15 minuten nog gebeld en werd er aangegeven dat bezorger onderweg was... nou die doet er geen 45 min over... Bij aflevering was het eten koud en er ontbrak de beloofde gratis kroepoek.... Kortom, niet voor herhaling vatbaar.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte weer goed. Jammer dat er 1 sushirol miste waar wel voor betaald is.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heel lekker alles

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, kregen er nog wat extra sushi en cassave bij. Personeel was ook erg vriendelijk en het stond al klaar op de juiste tijd. Aanrader!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Verse sushi, goede service, goede prijs!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn zo blij dat we tijdens de lockdown kunnen afhalen bij Seasons! Het is altijd heerlijke en verse sushi. Wat super service was, is het salade bakje met zeewier, gember en komkommer salade die erbij gegeven werd en de gefrituurde ebi, die er allemaal gratis bijzaten. Wij hebben genoten!! Dankjewel Seasons voor deze geweldige service en voor jullie lekkere sushi. Als jullie weer open gaan, zijn wij de eerste die weer voor de deur staan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer lekker, net zoals altijd. Echter was de bestelling nu best wat later dan dat we gewend zijn. Er zaten ook geen stokjes bij en maar 1 klein flesje sojasaus. Verder gewoon weer heel tevreden :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good food. And service.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en ook de vega schaal viel in de smaak.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd, zoals gewoonlijk vers en super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet goed warm en het eten smaakte ook niet echt bijzonder helaas. Prijs/kwaliteit was niet oké

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heel erg lekker. Echt een aanrader voor iedereen.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt ontzettend lekker! We kregen alleen wel een upgrade, ipv alleen avocado, kregen we avocado met kip, vond ik niet erg, alleen de vriendin waarmee ik het besteld had eet geen vlees (alleen vis), dus dan is het ineens heel veel kip haha. Maar hele goede kwaliteit!!!!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld, en ga hier zeker vaak bestellen. Alles was heerlijk vers zeker een aanrader

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vers, en erg lekker

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling die ik online had geplaatst werd in 5 minuten vers gemaakt. Ik kreeg er voldoende sojasaus en wasabi bij en nog gratis 5 garnalen snacks. Het hele gezin heeft heerlijke sushi gegeten!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten en bij de bestelling nog wat extra lekkere hapjes gratis er bij gekregen. Top !!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker! Het zag er goed uit en hebben ervan genoten.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten! Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, schaal was mooi opgemaakt en het was super vers en lekker. Voor herhaling vatbaar!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere poke bowls

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi,... bezorging op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Favoriete sushiplek in Eindhoven!!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deluxe Box B , Spicy sake 1/2 Rol, Red sake cheese 1/2 Rol, Edamame, Sesame balls en loempia's waren weer ontzettend lekker. We raden het echt iedereen aan om hier te bestellen voor te bezorgen of af te halen.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg smakelijk, netjes op tijd klaar en vriendelijke overhandiging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijk. Echt heel smaakvol en gebalanceerd.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was super lekker; dank.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was hartstikke lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi, vers! Zou het zeker nog een keer bestellen. Jammer dat er niet standaard gember bij zit. Verder is het bij de afhaalservice lastig om 1,5m afstand te houden van andere gasten.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijk!